Websites voor impactmakers

Studio Woop helpt organisaties met heldere en eenvoudige websites verhalen te vertellen die het bekijken, luisteren en lezen waard zijn.

Strategie

Strategie

Er is nog geen concreet plan waarmee de doelstellingen worden behaald. Daar hebben we hulp bij nodig.
Let's talk
Creatie

Creatie

Er ligt een heldere briefing klaar en nu zijn we opzoek naar een creatieve partij die kan helpen met de uitvoering.
Let's talk
Productie

Productie

Er zijn ambitieuze plannen maar we hebben zelf niet de capaciteit en het netwerk om dit voor elkaar te krijgen.
Let's talk

Werk

Multi-Sportcampus Utrecht

Een platform waar talenten en coaches elkaar zowel online als offline vinden en ervaringen delen. Studio Woop ontwikkelde de nieuwe identiteit, website, nieuwsbrief en formats voor social content.

Check de website

Building a better family business

Farmgrow is een coachingsplan voor kleine cacaoboeren. Studio Woop was verantwoordelijk voor de creatie en productie van de nieuwe merkidentiteit inclusief de website, content curatie en animatie.

Bekijk de website

Positieve zichtbaarheid

Samen met docenten en betrokken ouders van de Slotermeerschool ontwikkelde Studio Woop de strategie, ideeën en content voor meer positieve zichtbaarheid.

Bekijk de website

Over Studio Woop

Hoi 👋 Ik ben Thomas, oprichter van Studio Woop. Tien jaar lang heb ik grote bedrijven geholpen met communicatie-uitdagingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijd voor iets nieuws!

Met Studio Woop zet ik mijn ervaring, skills en creatieve netwerk in voor organisaties die een directe positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Heb jij een uitdaging op het gebied van onderwijs, gezondheid, zorg of veiligheid waarmee je impact maakt en dat je op de kaart wil zetten dan ben je hier aan het juiste adres.

Hoi, bel of mail me

Of we kunnen iets afspreken ergens in de buurt van Amsterdam.